Boka tid för däckbyte

Klicka för att boka tid

Hotellpaket:

Personbil
Skifte, förvaring & tvätt av hjulen 1390:-

SUV
Skifte, förvaring & tvätt av hjulen 1590:-

 

Din tidsåtgång hos oss är ca 20 min

Vi skickar alltid SMS påminnelse.

Vi mätar alltid mm djup inför varje säsong och kontrollerar hjulen om det är skador.

 

Däckiahotell - inget vanligt däckhotell

Trött på att släpa tunga och smutsiga hjul fram och tillbaka till verkstaden? Prova Däckiahotell - mycket mer än bara däckförvaring.

Enkelt

Som kund i vårt Däckiahotell behöver du inte hålla reda på när det är dags att skifta däck. Det gör vi åt dig. I god tid innan skickar vi sms och mail påminnelse. Och du kan enkelt boka tid online via vår hemsida 24h om dygnet. Bor du i lägenhet i stan är det oftast olagligt  att förvara i vinds eller källarförråd, hör med din förening.

Tryggt

Vi rengör dina däck, kontrollerar mönsterdjupet och ser till att de är fria från vägsalt och andra föroreningar. Däcken förvaras torrt och mörkt , allt för att de ska hålla så länge som möjligt. Däckskiftet utförs av våra professionella medarbetare som ser till att däcken sitter som de ska.

Smart

Som kund hos Däckiahotell får du tid över för annat än att byta däck.Du slipper släpa tunga och smutsiga hjul. Dessutom sparar du utrymme hemma i förrådet. Bor du i lägenhet i stan är det ofta inte tillåtet förvara sina hjul på vinden eller i källaren i sitt bostadshus.

 
 
Vanadis Gummi AB
Ynglingagatan 18
113 47 Stockholm
Hitta hit
Kontakta oss
Tel: 08 - 33 70 17
Epost: info@vanadisgummi.se
Öppettider
Mån - Tors 07.00 - 17.00
Fredag 07.00 - 15.00